The Cornerhouse, Nottingham2018-11-13T11:40:53+00:00

Project Description

The Cornerhouse underwent a comprehensive rebrand with isGroup supplying all new internal signs and brand solutions.

isGroup worked with Land Securities, developing a strong brand concept using the timeless colour combination: red and black.

Initial site visits let us advise on the most effective sign and lighting solutions. Customised monolith signs were produced, featuring an integrated directory panel, 3D floor level numbers and internal LED illumination. In branded red and black they look stunning.

Project Manager, Land Securities

“Our goal was to enliven the internal atmosphere and vibrancy of the Cornerhouse to reflect the leisure and restaurants on offer. We were thrilled with the end result and with isGroup’s design help and quality of product a much need injection of colour.”

Innovative Lighting Features

The monoliths were only the start. Our design team transformed the lift directories, lift interiors, lift and stairwell entrances as well as some of the building’s striking architectural features like its columns and glass fascia. The commission really took full advantage of our wide expertise including cladding, innovative lighting effects and printed wall graphics.

The end result is a sight to behold. The popular venue welcomes visitors with a burst of colour. Thanks to our impressive lighting and sign features, The Cornerhouse has a strong brand identity and a fun atmosphere.

Project Manager, Land Securities

“What we appreciated most about working with isGroup is their understanding of our brief, ability to work up and improve on concept drawings, efficient and effective site management and the delivery of a scheme that looks fantastic. In short we accomplished our goal and are now looking to roll out some of these ideas at our other leisure and shopping centres.”